:-/mån
ford-logo-stor

Ford E-Transit Custom

320S SWB 136 hk RWD

Ford-E-Transit-Custom-Frozen-WhiteFord-E-Transit-Custom-Artisan-RedFord-E-Transit-Custom-Moondust-SilverFord-E-Transit-Custom-Agate-BlackFord-E-Transit-Custom-Blue-MetallicFord-E-Transit-Custom-Grey-MatterFord-E-Transit-Custom-MagneticFord-E-Transit-Custom-Digital-Blue-Aqua

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Steg 1: Välj bil
Steg 2: Anpassa
Steg 3: Ansök
kr /mån

Om bilen

Gällande klimatbonus

Klimatbonusen som gäller för eldrivna transportbilar är avdragen i månadskostnaden. Storleken på stödet för denna bil är beräknad till 50.000:- enligt närmaste referensbil. Vid eventuell minskat bonusutfall ökar månadskostnaden motsvarande. Fråga oss vid funderingar.

Ford E-transit Custom på företagsleasing, är detta vad som tar ditt företag ytterligare ett steg? Europas mest sålda transportbil har nu genomgått en imponerande elektrifiering, helt och hållet drivs den av el.

Med en imponerande elektrisk räckvidd på upp till 337 km blir denna eldrivna bil både effektiv och miljövänlig. Dessutom erbjuder den 125 kW DC snabbladdning, vilket gör att användarna snabbt kan ladda upp och komma tillbaka på vägen. Med en imponerande max dragvikt på upp till 2 ton och förmågan att agera som en Pro-Power Onboard enhet, visar denna bil sig vara ett mångsidigt arbetsverktyg. Enastående prestanda och hållbarhet gör den här eldrivna transportbilen till ett attraktivt val för företag och förare som söker en pålitlig och grönare transportlösning.

Intresserad av leasing?

Söker du en hållbar och kostnadseffektiv lösning för företagsbil eller tjänstebil? Vår leasinglösning inkluderar allt du behöver: operationell leasing med garanterat restvärde, försäkring, service, samt vinterhjul med skifte och förvaring. Till detta får du också full kontroll på dina bilar genom vår Fleetportal. Beställ bilen hos oss idag, Ford E-Transit kan bli din nästa tjänstebil.

Tio snabba fakta

  • Biltyp Transportbil
  • Listpris inkl. moms 812 500 kr
  • Säkerhet (Euro NCAP) Ej testad
  • CO2-utsläpp 0 g/km
  • Effekt 136 hk
  • Drivmedel Electric
  • Växellåda Automat
  • Drivlina 2WD
  • Antal säten 2

Utrustning

Ett urval av utrustning:

Skjutdörr höger sida

Bakdörrar

90-180 grader dörröppning

6 lastsäkringsöglor i lastutrymmet (SWB)

Eljusterbara, eluppvärmda backspeglar med inbyggd blinkers

Backspeglar svarta

Hybrid Halogen/LED strålkastare

Regnsensor

Tonade rutor

Eluppvärmd vindruta

13″ Touchscreen

Parkeringssensorer fram/bak

Backkamera

Farthållare

Mer information

Ford E-Transit Custom

320S SWB 136 hk RWD
Ford-E-Transit-Custom-Frozen-WhiteFord-E-Transit-Custom-Artisan-RedFord-E-Transit-Custom-Moondust-SilverFord-E-Transit-Custom-Agate-BlackFord-E-Transit-Custom-Blue-MetallicFord-E-Transit-Custom-Grey-MatterFord-E-Transit-Custom-MagneticFord-E-Transit-Custom-Digital-Blue-Aqua

FÖRETAGSLEASING

fr. 0 kr/mån exkl. moms

Ingår i månadskostnaden

Garanterat restvärde

Ingen första förhöjd hyra

fr. 1500 mil / år

Försäkring

Service

Vinterhjul, förvaring och skifte

Fleet management

Digital körjournal och kundportal

Hej!

Här kommer sammanställning som du valde att skicka från unifleet.se Se bifogad fil.

Vänlig hälsningar,
Teamet på unifleet.se

Skicka sammanställningen till e-post

Sammanställningen består av information om bilen, månadskostnaden tillsammans med en TCO (Total cost of ownership) samt information om Fleetpaketet som ingår i månadskostnaden.

Att skicka en sammanställning innebär inte någon ansökan eller att du binder dig till något. Vi sparar inte din e-postadress.