En vardag med våra kunder.

VI FÅR FÖLJA TRE AV VÅRA KUNDER FÖR ATT HÖRA HUR FÖRETAGSBIL GENOM OSS FUNGERAR.

Hur underlättar våra tjänster?

Tid är pengar och effektivitet är avgörande för alla företags framgång. Att införskaffa en helhetslösning för företagsleasing och vagnparksadministrering är ett av flera sätt att spara in både tid och kostnader.

Vi har satt oss ned med några av våra kunder för att höra om deras erfarenheter och hur vår vagnparkslösning har hjälpt deras verksamhet. Dragster, Fellowmind och Weightpoint är tre företag för vilka vi erbjuder komplett vagnparkslösning. De får tillgång till allt de behöver på ett ställe. Från försäkringar till service, vinterdäck, förvaring och skifte – vi tar hand om allt, vilket ger dom möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet.

BMW-iX3-Man-pratar-i-telefon-träd-i-bakgrund

Emil Gustavsson på reklambyrån Dragster berättar hur våra tjänster har underlättat deras vardag:

” – Vi behöver inte längre jonglera mellan olika leverantörer för företagsleasing, tjänstebilar, eller vagnparksadministration. Allt är samlat hos Unifleet och det sparar oss otroligt mycket tid och besvär.”

Fellowmind är ett företag som hjälper till att göra den digitala transformationen snabbare. Även dom har valt vår vagnparkslösning för sina tjänstebilar. Kristian Randel, HR-Chef, berättar om servicegraden de upplevt hos oss:

” – Servicegraden hos Unifleet är otroligt bra, och vi ser dom just som en partner och inte bara som en leverantör.”

Vi frågade också Weightpoint, en webbyrå som verkar i Göteborg, varför valet föll på oss?

” – Det kändes som en smidig lösning med allt på samma faktura, som försäkring, trängselskatter, biltvätt med mera. Att få allt automatiserat sparar mycket tid. Sen är det också jäkligt grymt med det stora utbudet som finns hos Unifleet. Vi fick en bra koll direkt online över modeller och priser vilket sparade oss tid och energi.”

Weightpoint-kund

Summa summarum

Att slippa hantera fakturor från olika håll är en stor fördel som många av våra kunder lyfter fram som ett hjälpande verktyg. Utöver tiden man sparar att administrera alla inkommande fakturor ger en samlad lösning också en tydligare överblick över bilar, förare och kostnader. Något som även det sparar både tid och energi.

Om du värdesätter och behöver en smidig och välorganiserad fordonsadministration hjälper vi dig. Vi erbjuder både operationell och finansiell leasing för att möta olika behov och önskemål. Vår målsättning är att skapa en personlig upplevelse för våra företagskunder och underlätta deras vardag.

I en värld där konkurrensen är hård och tiden är en bristvara, är vi en pålitlig partner för företagsleasing och vagnparksadministration. Genom att erbjuda en helhetslösning strävar vi att på ett personligt plan göra våra kunders liv enklare och deras verksamheter mer framgångsrika.

Move yourself, move your company!

Se alla våra erbjudanden

BEHÖVER DU OCKSÅ HJÄLP MED NY BIL?

Alla erbjudanden

 

 

Login för Unifleet-säljare

Du är nu inloggad!

Fel vid inloggning, vänligen kontrollera ditt användarnamn och lösenord.

Felmeddelande:

Logga ut