Fleetportal

TOTAL ÖVERSIKT ÖVER DIN VAGNPARK SAMLAT PÅ ETT STÄLLE.

Fleetportalen ger dig som ägare eller fordonsansvarig total koll på dina bilar i företaget. Se kostnader, förmånsvärden, avvikelser, fakturor och mycket mer!

Ta en titt på nya portalen!

Vad finns i portalen?

Som kund hos oss på Unifleet ingår vår webbaserade Fleetportal. I Fleetportalen finns värdefull och viktig information om dina bilar, förare och kostnader samlat. Portalen är till för dig som är ägare av företaget eller du som ansvarar för ett företags vagnpark. Du får en bra översikt samt kan även i detaljer se data av värde för dig. Läs nedan på sidan om innehållet i portalen.

Önskar du tillgång till Fleetportalen? Maila oss på info@unifleet.se så hjälper vi dig komma igång.

Logga in
Fleetportal-desktop-unifleet

Funktioner i portalen

  • Startsida – Landningssida där du får en översikt över din vagnpark, genvägar till olika funktioner samt länkar till användbara sidor.
  • Kostnadsanalys – Här kan du ta fram och exportera kostnader fördelat på olika kostnadstyper. Som exempel kan du söka upp flera fordon och jämföra deras kostnader över önskad period
  • Miljöanalys – Här kan du ta fram och exportera utsläpp av CO2, antal resor och antal km summerat på avdelningar eller fördelat per fordon.
  • Vagnpark – I vagnparken kan du se alla fordon i din vagnpark och status för dessa.
  • Avvikelser – Få information om något avviker mot vad du har satt upp i systemet. Exempelvis körning efter vissa tider.
  • Filer och utskick – Här finns underlag från oss samt originalfakturor från underleverantörer.
  • Administration – Hantera och se förare, avdelningar, bilpolicy, drivmedelskort med mera.
  • Resor – Mot en tilläggskostnad kan man få tillgång till funktionen Resor. Här kan du följa dina servicebilar (ej förmånsbilar) live. Se exakt vart de är, både stillastående men också vid körning.
Fleetportalen-unifleet-fyrkantig

FAQ och guide

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Mycket kan man få svar på direkt här på sidan, ta del av vår FAQ samt guide om vår Fleetportal här:

 

Unifleet-support-faq

Vi hjälper dig!

Att skaffa företagsbil är ett betydande beslut och vi förstår att det är mycket att fundera över. Vilken bil kommer funka för mig idag och framöver? Vad är förmånsvärdet och hur påverkar det mig och mitt företag? Ska jag tänka prisbasbelopp eller TCO? Bilpolicy, vart börjar jag/vi?

Detta är några av de saker som vi hjälper dig med. Vi ser till att du hamnar i rätt bil för just dig, ditt företag och din vardag. Så kan du lägga din tid på det du gör och gillar bäst!

Kontakta oss!
Unifleet_personal

Uppdatera din vagnpark?

Login för Unifleet-säljare

Du är nu inloggad!

Fel vid inloggning, vänligen kontrollera ditt användarnamn och lösenord.

Felmeddelande:

Logga ut