Kundcase Weightpoint

Weightpoint-kund

Hej Andreas Jorneus, grundare av webbyrån Weightpoint AB i Göteborg.

Vad gör ni på dagarna?
– Vi är 6 utvecklare som jobbar brett med e-handel och webbproduktionssystem. Det handlar rakt av om programmering för allt från MM Sports till Ericsson samt för flera kreativa reklambyråer i Göteborg, som behöver hjälp med sina produktioner. Vi är nu inne på vårt 15:e år som bolag.

Hur använder ni bil i arbetet?
– Eftersom vi jobbar med så blandade kunder runt om i Sverige, blir det pendling i stort sett varje dag. Sen har jag en gård mellan Falkenberg och Halmstad dit jag veckopendlar, så då passar det bra att även använda bilen som förmånsbil på fritiden. Hos Unifleet var vi ute efter bilar med hög kapacitet, där en renodlad elbil var det självklara valet.

Vilken modell leasar ni?
– Genom Unifleet har vi två Teslor, model S. Det är helt perfekt att kunna komma fram och tillbaka från gården på en laddning. För oss är det en väldigt bekväm lösning.

Varför föll valet på Unifleet?
– Det kändes som en smidig lösning med allt på samma faktura, som försäkring, trängselskatter, biltvätt med mera. Att få allt automatiserat sparar mycket tid. Sen är det också jäkligt grymt med det stora utbudet som finns hos Unifleet. Vi fick en bra koll direkt online över modeller och priser vilket sparade oss tid och energi.

På bilden ser ni grundarna, Andreas Jorneus och Jonas Trollvik med sina två Teslor model S.